pengikut

make up hari ini...



selamat pagi!

amboi ramah.. ehehe..pagi ni mood macam sangat ok.. tidur awal kot semalam..anak kesayang pun tak meragam sangat malam tadi.. tu yang rasa ok sangat pagi ni... punya la ok sampai rajin mekap2 bagai..  kalau ikutkan lama jugak la dah tak bersiap beria sangat ke tempat kerja.. sejak mengandung kan anak dara aku tu.. memang malas sangat nak bermekap...sampai orang tuduh aku macam tak mandi la time tu.. punyala busuk muka aku... pastu bila dah lepas bersalin.. mungkin sebab perubahan hormon.. so kulit muka macam ok la masa mengandung... jadi jerawat tu macam tak beranak pinak sangat.. so bila habis cuti bersalin... pergi kerja pun mcam.. eh pakai bedak bayi pun dah ok kot... hahahaha perasan...padahal macam tak mandi jugak... lebih kepada malas... so benda ni macam rutin lah.. untuk beberapa bulan.. tapi sejak akhir2 ni... agaknya musim mengawan jerawat agaknya.. beranak2 pulak dia...so mula lah balik rutin dulu2 zaman anak dara...lumur foundation sikit, tepek bedak sikit, calit blusher sikit, tonyoh2 lipstik.. ha.. baru semangat gi kerja.. tapi betul..bila selekeh.. kerja pun jadik malas.. badan pun macam lemau jer...tapi bila kita beria mempersiapkan diri...kita rasa confident, kerja pun semangat. katanya la... tapi macam gi kerja semangat facebook lagi adala kot.. hahahahahahaha.....


~ha nampak? ni bibik ke binik??? hamboi..~


~time ni baru habis cuti bersalin..  tak mandi pagi kata nya...~


 ~tapi sekarang tidak lagi.. ai dah rajin mandi pagi... hahahahaha~


ok bai! assalamualaikum!

1 comment:

nuna said...

JOM JOIN GIVEAWAY MUDAH DARI SAYA

http://kasutkaca15.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html