pengikut

ujian penilaian sekolah rendah

hari ni 17/11/2011.. hari khamis.. apa yang special nya hari ni?? takda apa pun... cuma hari ni keputusan UPSR keluar.. anak buah aku ada sorang yang amik... ni aku plak yang nervous lebih... tiba2 hati berdebar2.. tengah tunggu call dari angah aku jer ni... sabar.... sabar...
~ni la budak godang sorang tu... besor dah anak buah aku sorang ni...
taun depan nak masuk sekolah menengah dah..~


keputusannya akan di update lagi setengah jam.. jeng jeng jeng... mak usu kau lak lebih2 kan kakak?








baru lepas makan pelam... memang rasa macam babas kan bila banyak sangat serat terselit kat celah gigi kau kan? adeh.... aku perlukan floss dengan segera.. like right NOW...
 
~kalau gigi camni, telan pelam tu  sebijik2 pun belum tentu terselit kat gigi.. ewwwww...~

7 comments:

Anonymous said...

anak buah I dh dpt resultnyye... 5A..dak2 skg mmg bijak2:P

YNA said...

adik yna pun dapat 5A..
rasa bangga, budak zaman skrg otak lain mcm cket, ahaha

salam kenal dear :)

jameela armann said...

btul.. budak2 skang pandai sangat.. agaknya kalau kita ni disuruh jawab soalan budak darjah 6 pun belum tentu dapat straight A's

jameela armann said...

salam kenal jugak yna..

Anonymous said...

slm knl gak lerr..zaman kite dh brlalu,kalaulah masa leh undur balik kan beshhh kan jameela armann:P

jameela armann said...

berlalu lebih sedekad dah ni.. amboi.. lama sangat yer...

Anonymous said...

betul tu..sedekad sudah.