pengikut

HARIMAU MUDA dah baham garuda muda la der...

hari ni aku percaya hampir seluruh rakyat malaysia..
bangun pagi muka ada senyum...
walaupun majoriti bersuara serak2 basah sampai ada yang hilang suara pun ada...
ini semua bahana sepak bola!
yer.. kita juara...
kita dapat emas der....
indon makan hati je der...

nama pun harimau muda...

TAHNIAH HARIMAU MUDA!!!!
tak sia2 aku jerit2 macam orang gile kat umah semalam...
incek lelaki lak takde...
outstation lagi..
nak tak nak tengok kat umah jer ler...
walaupun tak sama macam tengok yang live depan mata punya macam masa yang INI dengan yang INI..
yang penting semangat tu ada...
nasib baik housemate ada jugak yang gile...
sama2 hilang suara...
seronok tak terkata ah...
yang best masa penalti last tu..
aku rasa bergema suara manusia menjerit sana sini...
sorak dia...
ish... tak tau nak cakap camne...
seriau eh..

jadi hari ni sebagai meraikan kejayaan skuad HARIMAU MUDA kita...
aku sahut cabaran incek lelaki aku...
hari ni kita sama2 pakai baju malaysia buat pergi kerja...
hahahaha...gila tak gila...

~kata anak malaysia.... kan...~



~semua terer... tapi si baddrol tu aku rasa macam buat magik pun ada.. kejap2 kat atas.. kejap2 kat bawah... fuhhh.. terer..terer....~



~aik? marah nampak komentator indonesia neh... siap hentak2 meja.. hehehehehehe...~


tapi ape2 pun...
sekali lagi..
TAHNIAH HARIMAU MUDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





2 comments:

Muniradhio said...

cayalah

Sizzling Suzai said...

yang i tag u..hahha dipersilakan buat klu u rajin k.. =))

http://sizzlingsuzai.blogspot.com/2011/12/11-facts-that-will-make-you-dance.html