pengikut

i'm proud to be MALAYSIAN...

0 people says

~happy birthday MALAYSIA....~

cerita raya saya...

0 people says
SELAMAT HARI RAYA!!!!

yer aku tau...dah seminggu dah raya berlalu..
tapi tak terlambat kan?
raya kan sebulan...
aku tengok blog orang lain sibuk post cerita raya masing2..
buat kuih raya la...
tayang baju raya la...

aku?
tak tau nak post ape..
tibe2 jadik kekok...
dahla hampir sebulan lebih blog aku ni membisu...
napsu nak memblogging hilang..
ntah kenapa ntah...
maybe sebab bulan puasa kot..
kena tahan segala napsu..
hehehehehe...

bagi aku raya taun ni tak berapa nak best...
tak rasa macam raya sangat pun...

baju raya?
sepasang je...
tu pun last minit dicarinya...

pagi raya?
tak rasa apa..
macam balik kampung biasa2 je...
kakak aku dua2 balik umah mertua...
yang ada aku dengan adik aku je..
mane ada huru haranya nya kalau berdua je..

nak layan cerita raya?
lagila ntah hape2..
balik2 cerita sama...

tapi nasib jugak la ada notebook 1 mesia adik aku tu..
godeh2 jumpa la cerita lama...
hantu susu....
lawak gile...
meriah la jugak rumah mak aku dengar aku ketawa macam orang gile...



~"nama pun sudah kelakar...kum kum.. macam bunyik keropok!" hahahahah~



oh ya.. taun ni saya memandu sendirian dari kuala lumpur ke simpang renggam...
clap* clap* clap*