pengikut

dah kawen ke belum? bwekkkkk......!

ramai dah tau minggu ni dah start cuti sekolah..
dan secara lumrahnya bila cuti sekolah..
banyak lah kenduri kawen..
bila banyak kenduri kawen...
banyaklah jemputan kenduri kawennya..
dan aku tak terlepas dari fenomena ini....

dua minggu lepas kenduri kat putrajaya...
minggu lepas kenduri kat negeri sembilan..
minggu depan lak kenduri dekat perak plak...

uish... pening..
pening dah pala mak...
mak dah takde baju yang senonoh nak buat pergi kenduri ni....
beli? memang tak! la kan....
baik buat isi minyak kereta dari beli baju baru...
huhuhuhuhuhh....

aku perlu mix and match lah kalau macam ni....
supaya baju nampak baru...
ala.. bukan baru sekali aku buat....
huhuhuhu.....

kawen.. kawen.. kawen...
aku jugak yang tak kawen2.....
huhuhhuhuhh...





~perasan tak? ada mix and match kain dengan baju lain2? huhuhuhu~


~tajuk entri adalah bersangkut paut dengan ini bidio... hahaha~


No comments: