pengikut

channing tatum who?

in my last entry i did make a big fuss about movie trailer the vow kan? which going to be in cinema in 2012! yup! two zero one two! what the fakaruddin la kan?

untuk menghilangkan rasa kebengangan aku tu..
aku replay la clip tu berulang2 kali..
salah satu sebab adalah untuk saje2 tengok channing tatum..
ehehehehe..
and as i was watching the clip..
aku terbaca la satu komen kat bawah video tu..

Kinda reminds me of the Korean movie "A Moment To Remember" that movie made me cry so hard and I've watched it four times already. I hope this film would be as good. TheMayangJ 20 hours ago

ha tengok.. siap copy paste lagi tau...
dia mention 'korean movie' lak kan..
memang lagi semangat la aku nak tengok...

so.. i goggled it..
found it..
and watch it..
that instant!

cerita ni berkisarkan..
how two people met..
fell in love..
got married..
but then..tragedy happen..
heroin kena alzheimer..
dia mula lupa sikit2..
and eventually dia akan lupa husband dia..
woah..part tu sedih woah..
lagi2 bile tgk lelaki yang nangis..
tak boleh tahan.........
huhuhuuhuh...
nak tau ape jadi..
go and watch it..
aku tengok kat youtube je..

recommended for romantic tragedy movie lovers..
best and at the same time.. sedih sangat2..
cerita dia agak fast..
takde la melewe-lewe sangat..
aku suka itu..
tapi yang tak best nya part2 nak ending tu la..
huhuhuhuhuh..
oh yea...
hero dia sangat hensem..
heroin dia juga awek cun tuh..


~tengok poster pun aku dah nak nangis.. ape jadah nya aku ni... huhuh~



~ini heroin... gila lah kalau ko rasa dia tak lawa..~


~oh sangat hensem lelaki ini...~

apa?? tak hensem?
go and watch the movie first..
then.. baru cakap hensem ke tak dia ni....
watak dia yang membuatkan dia ni adalah lelaki idaman..
huhuhuhhu...

who is channing tatum again?
jung woo sung lagi hensem la.......
hahahaha...
lalang betul aku ni.. hahahahaha..


~part ni kelakar...best2.. nak tgk lagi lah!~


~masa ni sedih part aku nangis gile2.. lagi2 masa laki dia nangis...~


my favourite line from the movie...

"i dont have to remember you... you're a part of me..
i smile, laugh and smell like you do..
i might forget you...
but nothing can drive you out of my body..."

(T T)......

2 comments:

sue. said...

sedih tau cte the vow tu...xsabar nk tunggu thn dpn syg..T_T

jameela armann said...

tu la.. tengok trailer yang beberapa minit tu je pun hingus dah kuar.. ape lagi kalau tengok cite tu nnt...