pengikut

me other love.. uhuk!

0 people says


~dulu dia hensem~


sekarang......


~dia lagik hensem!!! ~


imma bad boy lover..
ececececececeh...


~rasa macam pervert lak bila asik ulang2 kat 3.18 tu... uhuhuhuhu~

thank you nuffnang and tgv!!!

0 people says
ahad lepas pergi klcc..
tujuan?
nak tengok wayang free..
yup.. for free.......


~sounds good to meeeeeeeee.. ~

macam mana boleh jadik free?
sebab nuffnang bagi ini!!!!
bukan satu.. bukan dua..
tapi empat...
hehehehehehe...


~4 complimentary passes.. EMPAT tau!~

tengok cerita ape??
kami tengok cerita ni....
for freeeeee...


~RM 0.00..... (O_o) ~

akhirnya berjaya jugak aku tengok cerita ni...
okla... takde moral of the story pon...
part lawan2 best kot...
boleh rasa sakitnya tuh.. uhuhu...

oh ya.. satu yang buat aku macam menyampah skit..
si samseng2 ni...
cara percakapan dorang..
pehal lu nak cakap slang cina semua ni...
cakap sama bangsa melayu pun ada slang cina..
ape kes la kan??
aku rasa yang senonoh je bahasa melayu dia si adiputra je...
ha.. boleh je cakap melayu...
ntah la..
yang lain cam bangang2 je cakap nya...
teruatama si shamsul tu...
ma....ma....
mangkuk kau lah...

tapi yang pastinya aaron aziz tersangat lah yummy walaupun aku rasa dia macam chubby skit
berbanding adiputra yang mah aih.. badan super berkilat.. ske mak.. hehehehehe..



~we watched the movie for freeeeeee...~

cake in a cup....

2 people says
cupcakes...
trend yang sangat IN..
terlalu IN sampai aku rasa sangatlah loser kalau kau tak pernah makan cupcakes..
huhuhuhu...

tapi do tell me now la kan.....
macam mane nak makan kalau benda alah ni comel macam ni...............



~cookie monster...comel budak juling ni... ~


~omo..omo.... betul ke boleh makan ni.. cam mainan je...~


~tapi aku paling ske yang ini.. nampak sangat sweet.....~
(and ia mengingatkan aku kepada cupcake mr bean.. (TT)


jadi.. untuk tidak membuatkan diri berasa seperti loser..
aku makan la jugak cupcakes comel2 ni...
tapi yang ini akak satu ofis aku buat.. takdela bentuk2 kepala elmo ke bird bird ke..
tapi stil comel.....


~krim atas tu kan.. sedap.. rasa macam aiskrim.....~


~saya bukan loser.. bagaimana dengan anda??~


~mereka juga bukan loser... hahahaha..~


~ngaaaaap! sedap!~


~cupcake yang inilah aku cakap... masa minit ke 1.03 ada..~

animal lover? yes i am but not all animals.. thats for sure..

0 people says

~awwwww... ape comel sangat dorang ni........~


i'm a furry animal lover..
yup.. only the ones with bulu2...
other that that..
hate it!
i hate insects...
all kind of insects..
especially the 'terbang2' kind...
ewwwww.....

and my worst enemy is the disgusting...
one and only...
FLYING COCKROACH!!!!
hate it so much even when thinking about it give me goosebumps..!
and today i learn new fact about roaches...
they can survive in the water longer than any human can....
NOOOOOOOOOOO.......

and oh yes... they can fake their death..
so if you see any dead roaches...
do not assume they are dead...
they're just playing dead!

stupid roaches!!!


~WHAT IN THE HECK IS GOING ON!!!~

100611

0 people says
entri ini agak basi..
tapi nak buat cane..
gambar baru je dapat..
basi pun basi la..
tak kira nak post jugak..
dulik..
page aku...
ske aku ah!..
ehehehehe...

ini cerita pasal surprise yang kawan2 aku buat..
tapi bukan untuk aku sorang je...
ada 3 manusia yang jadi mangsa..
sebab apa aku cakap mangsa..
tengok gambar yang akan aku sertakan di bawah..
then u'll know why......



~birthday boy and girls.. jaja..siti..and nazmi~



~lepas tu ini yang jadi! sorang terkecuali sebab dia ibu mengandung..~




~before and after perang tepung... ~



~with our love ones..~




~mastermind dan sekutunya... jahat korang ni... tapi aku sayang semua!~



~he gave me these... :)~

ini birthday surprise paling happening...
EVER!!!

percayalah.........

0 people says
yer.. umur saya.. sudah....



~DUA TUJUH!~

tak caya??
ramai jugak yang tak sangka sebenarnya...
mungkin sebab kelakuan aku yang tak menampakkan aku semacam usia...
nak buat cane..
dah memang aku jenis gile2...
mane boleh ubah perangai tibe2..
mungkin aku perlu tukar gaya..
amik gambar stok kontrol2 je..
barula orang percaya..
eh.. kau dah tua rupanya..
ciss!


~ha.. sekarang ada percaya ka?~

dua tujuh dah....

0 people says
selama 27 taun..
aku....


~dah berjalan merata2...~



~dah makan macam2 rasa..~



~dah buat macam2 benda...~



dah pakai macam2 gaya...


dan yang paling best sebab aku ada...




ramai kawan2 yang gila2...



~family yang gila2 juga...~



~dan terutama sekali sebab aku ada dia...~


terima kaseh semua....
and happy birthday to me!!!!!!

p/s.. terima kaseh yang bagi wish kat fb aku...sayang korang...