pengikut

love the unexpected

sejak aku dah tak jumpa sambungan rancangan variety korea tu...
skang ni aku gile layan britain's got talent...
bile tengok ni...
kadang2 lawak pun ada..
macam kesian pun ada...
yer la.. dorang ni ada yang datang dengan penuh harapan la...
diterima masuk... dan menang la obviously...
tapi nak buat cane...
ada yang teruk dan ada yang ok...
cuma...
yang penting dorang2 ni tak la seteruk AF tu..
ntah hape2...
harap muka je lawa...
tapi nak kata lawa sangat tu tak jugak..
muka stok biasa2 je... lawa skit la..
tambah2 mekap memang la jadik lawa...
suara? ape ntah lagi...

tapi... aku..
tak pandang rupa..
aku lagi suka bakat..
sebab macam aku cakap tadi..
ala...
ape ada pada rupa...
sarung baju sponsor mahal2 skit..
mekap tebal2 skit...
cukur kening...
cukur misai...
voila!
dah jadik artis..
so for me...
TALENT is important...




~muka takde... style takde... but wait till u hear his voice.. this is michael collings~




~kan aku dah kata... so how now.. pilih rupa pilih suara?~

No comments: