pengikut

ape la gebu sangat tiz zakiah ni eh?

hari ini bersamaan dengan 19 mei 2011..
bermakna...
hari ini adalah hari pertama tayangan NUR KASIH THE MOVIE..

aku mungkin tak tengok hari ini...
macam tak sempat jer..
lagipun macam tak best je tengok berdua..
sebabnya..
ini cerita sedih...
konfirm la aku nangis...
bile sedih lagi..
aku nangis lagi..
lepas tu mata bengkak...
hidung berhingus...
kaler merah2...
ha.. yang tak best nya.. kena bahan la dengan incek lelaki...
ish ish ish.....

jadi...tunggu hari sabtu la baru tengok..
ajak family incek lelaki sekali...
baru syok...kita nangis ramai2...
berani dia nak bahan semua..
ahahahaha...

cuma aku tak paham la kan...
ape la yang macam best sangat NUR KASIH ni eh?
promosi dia agak melampau jugak lah...
smlm 360 kat TV3 tu sibuk duk tayang lokasi cerita ni...
siap ada interview budak kecik yang suka tengok cerita ni...
pastu nak dekat tengah malam...
ada rancangan soal jawab..
yang biasa nya aku tengok isu yang dibincangkan isu2 yang berat la..
biasa macam menteri2 je di jemput datang...
tapi smlm lain plak...
agak2 isu ape???
yup... betull.....
pasal movie NUR KASIH jugak...
tetamu dia...
si TIZ ZAKIAH tu...
wah... dasat btul promosi dia...
kabir bhatia bayar TV3 ke ape?
habis semua rancangan disapunya...

~maneh jer tiz ni kan....~



~nah tengok sikit2 je... nak lebih tengok kat pawagam sekarang ni dah kuar dah..~


tapi bagus jugakla camni kan....
sekurangnya... cerita corak kekeluargaan dan islamik ini yang ditunggu2..
orang malaysia ni bijak pandai...
kalau asik saji cerita samseng jalanan...
pastu balik2 cerita hantu je...
mau tak bosan kau?

tapikan...ada jugakla yang aku harap tak berapa bosan dan aku tunggu2...
hehehehe..
dengar cerita... gangster KL cam best jer.. tengok trailer.. mak aih... ganeh2...
pastukan.... my aaron aziz ada berlakon.... and plus si adiputra tu plak...
leleh air liur mak bile imagine dorang in 1 movie...
nasib baik fahrin ahmad takde..
kalau tak sekarang jugak mak book...
hahahahaha....


~tu dia... tak pakai baju badan kilat2.. melekit2 lak aku tengok.. pi mandi pi! pastu awat zizan muka cam dak cacat?~



~macam best sangat.. jangan jadik macam kongsi sudah... apa pun tak boleh!~

No comments: