pengikut

annyeong...

ok2.. tibe konfiden i datang balik..
bukan bermakna lemak diperut sudah tiada..
tetapi.. eh dulik ape aku..
biorlah nak berlemak pun...
sok2.. aku rajin aku pegila joging...
(huhuhuh.. saya tau.. determination saya untuk kempiskan perut sangat rendah.. )

ah.. abaikan semua...
sebab utama lama aku tak mengepost ape2 dalam ni adalah bukan kerana perut yer adik2...
tetapi kerana aku bizi teramat...
bizi melayan cerita2 korea yang tiada hentinya...
tepat jam 8.30 pagi masuk kerja terus bukak cerita korea...
5.30ptg pula belum tentu aku balik...
kadang2 melarat sampai jam 7.00 malam..
tu pun sebab aku rasa seram sejuk tinggal sorang2 kat ofis..
kalau tak...aku layan lagi....
huhuhhu....
dulu aku suka layan drama....
kadang2 tu.. boleh habis kan 16 episod dalam masa dua hari je...
tu pun guna waktu ofis je tau..
tak sambung tengok kat rumah...
sebab berokband macam barbieband.. lembab!
korang bayangkan.....
8 episod satu hari....
1 episod biasanya dalam 1 jam...
kokak2 pun dalam 45minit...
tolak tambah darab bahagi..
kira2 dalam 7 jam la kan?
dan 8 jam adalah waktu aku bekerja.. termasuk waktu makan...
ha.. gile tak gile la.... makan pun kadang2 lupa terus..
kerja apentah lagi la kan..
memang tak buat la namanya...
huhuhu....
mampus kalau bos tau...!

sekarang ni kan...
aku lebih layan variety show korea daripada drama...
lagi lawak dan real....
ni antara yang jadik pilhan ah...
best2.. ske2....



~ni rancangan kawen main2.. best sangat2... gile obses dengan joongbo~



~ni 1night 2days... tapi mc mong dah takde...~



~skang ni family outing.... yang ni aku suke gile kot... lawak habis~


ntah ape yang seronok la korea ni pun aku tak tau...
tapi memang sangat melalaikan...
bukan sahaja drama yang konfirm menyajikan hero2 yang jambu2...
rancangan variety dia pun.. ya ampun.. lawak sampai ketawa terkencing2..
huduh kan perangai...

ni sebab rajin hapdet tibe2 ni pun sebab aku dah tak jumpa lagi mana nak cari sambungan episod rancangan tu...
kalau tak.. aku rasa aku tak updet lagi blog buruk aku ni...
huhuhu....
tapi bagus jugak la tak jumpa kan...
sebab lama sangat dah tak jenguk blog ni...
blogwalking apentah lagi...
ish..ish..ish.....









tapi kan....

errrr... tumpang tanya...
ada sape2 tau.. mane nak tengok family outing tak selain kat veoh?
hehehehehe..

No comments: