pengikut

tambun la.. bukan timbun!! tambum pun bukan!!

mak aih lamanya tak update blog..
mahap la...
bizi melayan cerita korea..
sampai lupa terus kat blog..
ehehehehe....

last entry aku ada tersebut or in this case tertaip yang nak berkonvoi ke tambun...
tapi disebabkan lola kesayangan mengalami kecederaan kununnya terpaksalah melupakan niat bermandi manda tu....
namun.. disebabkan kesungguhan rakan taulan yang memberikan sokongan dan menghulurkan bantuan...
lola kesayangan berjaya pulih dalam masa sehari shaja...
walaupun tidak seperti sedia kala...
janji masa jalan jauh bumper tak londeh pun dah cukup....
terima kaseh kawan2...

maka... ke tambun kita!!!!!
u know what...
less talk more picture is better...
betul tak? betul tak?

ke tak betul??
huhuhuhuhuh...


~sesi menanti ketibaan anak2 raja yang lambat bangun! janji gerak pukul 8.30 pagi kunun! pigi dah! tapi takpe... posing2 dulu eh?~



~mula bergerak beramai2!~



~wajib membuat beberapa perhentian yer... bagi memnuhkan tangki minyak dan mengosongkan tangki pundi kencing masing2...dan sekali lagi..
posing2~



~ini adalah gadis2 litar... gambar last tu tak berapa gadis sngat la...~



~ini marshall2 untuk hari itu... mamat kuruih yang kendong beg tangan tu incek lelaki saya..~



~dah kosong pundi kencing kasi penuh tangki perut plak..~



~dan akhirnya... sampai juga....~




~tiba di lost world of tambun, sunway city ipoh mali!!!~




~apa lagi... posing la...~



~jejaka jejaki~



~sebelum mandi posing lagi~



~mandi la sampaikecut2 jari...~




~posing last sebelum berangkat pulang~




~akibat aktiviti berenang dan ketawa berdekah2 yang melampau menyebabkan kami2 kelaparan.. kita makan lagi..~

had so much fun...
serious happening gile...
main segala benda yang ada... bersama2..
makan sama2...
ketawa sama2...
jerit sama2...
muntah pun kalau boleh nak sama2..
tapi sebab kena kontrol ayu dan macho..
ramai juga yang telan balik muntah tu..
hahahaha...

seronok bila dapat geng satu kepala...
dapat kawan2 yang tak berkira...
macam adik beradik satu mak satu bapa...
buat ape2 semua nak sama2...
kalau boleh nak lagi macam ni kali kedua kali ketiga..
best gilerrrr!!!

tapi otw nak balik...
lain plak cerita...
kami 'dikacau'....
bukan sorang dua...
hampir separuh kena...
yang perempuan meracau2..
menangis ketawa tibe2....
yang lelaki rebah tak semena2..
ada juga yang kebas anggota...
tapi alhadulillah..
bila kita bersama...
semua dapat diselesaikan...

semua tu pengalaman....
bila dicerita semula...
kelakar pun ada.....
yang tak tau ape2...
kira macam pengalaman pertama...
tiba2 jadi terer...
berkat gigih tengok seekers...
hahahahaha....

the end of the day...
we learned somethingla....
buat ape2 jangan la terlalu gembira....


dan........
tolong la jangan kencing merata2!!!!





~bukan perempuan macam mengandung dan lelaki kedengking itu yang kencing merata.. harap maklum~

No comments: