pengikut

lelaki jelita...

assalamualaikum...
lama gile kot tak update blog...
rasa malas melanda..
pastu aku bizi plak tu...
kena habiskan tengok semua episod cerita korea...
hahahahahaha...
gile kaw...
bizi btol aku ni....

sejak sibuk bergelumang dengan cerita korea ni kan..
makin suka plak tengok lelaki yang ada feminine feature ni...
feature je k.. bukan sifat lemah gemalai...
yang muka ala2 pondan...
yang kalau bela rambut panjang memang lawa lah kau kan mengalahkan perempuan...
tapi takde la sifat2 dia pun lembut...
cuma muka je....
dahla kulit licin...
putih...
eiii.. geram plak aku....
sini kau.. nak gigit pipi!


selalu nya pelakon2 korea yang banyak muka jambu2 ni...
antara yang aku suka ni la...


ini kim hyun joong..
sekarang ni aku tengah gila tengok dia ni la...
kau tak rasa yang muka dia ni cam minah pengkid ke?
cam jambu gila la..
ape jadah kau lagi lawa dari aku ni kan?????
huhuhuhuhu....


~tengok kulit muka dia....!!!!~



ha ni plak pondan no dua...
hehehehe...
G-dragon...
dia ni ketua hip hop band.... BIG BAND...
ha.. pondan2 pun...
dia ni aku suka lama dah..
stylish gile2 kot...
rambut macam2 pesen...


~dia kalau nyanyi.. ha hilang dah pondan... hensem kau!~



ni kim jae wook...
dia ni pernah belakon adegan cium2 ngn lelaki...
dalam cite tu dia jadik gay...
aku tak pasti la luar cerita dia gay ke tak...
tapi macam yer je..
huhuhuhhu...
tapi aku tetap suka tengok...

~bajet cool2 je dia ni...suka2...~


lastly...
dia ni bukan korean...
he is a model...
andrej pejic...
he is such a beautiful man...
macam tak caya dia lelaki...

~aku siap bagi gambar separa bogel ha.. takut tak caya dia jantan..~

so.. there u have it...
a few lelaki yang lawa macam perempuan...
suka tengok je pun...
dapat tu idak le kan...
kang kalau ada pakwe jambu camni susah jugak aku...
takut ada yang tersilap...
dia makwe..
aku ni jantan...
huhuhuhuhuhu....


jadi sebagai penutup entri aku pada hari ini aku sertakan la sebuah video...
ha yang ini dia memang betul2 pondan...
jenis dah operate rasanya...
eeeiii... nape kau lawa? nape???

No comments: