pengikut

lelaki jelita...

0 people says
assalamualaikum...
lama gile kot tak update blog...
rasa malas melanda..
pastu aku bizi plak tu...
kena habiskan tengok semua episod cerita korea...
hahahahahaha...
gile kaw...
bizi btol aku ni....

sejak sibuk bergelumang dengan cerita korea ni kan..
makin suka plak tengok lelaki yang ada feminine feature ni...
feature je k.. bukan sifat lemah gemalai...
yang muka ala2 pondan...
yang kalau bela rambut panjang memang lawa lah kau kan mengalahkan perempuan...
tapi takde la sifat2 dia pun lembut...
cuma muka je....
dahla kulit licin...
putih...
eiii.. geram plak aku....
sini kau.. nak gigit pipi!


selalu nya pelakon2 korea yang banyak muka jambu2 ni...
antara yang aku suka ni la...


ini kim hyun joong..
sekarang ni aku tengah gila tengok dia ni la...
kau tak rasa yang muka dia ni cam minah pengkid ke?
cam jambu gila la..
ape jadah kau lagi lawa dari aku ni kan?????
huhuhuhuhu....


~tengok kulit muka dia....!!!!~



ha ni plak pondan no dua...
hehehehe...
G-dragon...
dia ni ketua hip hop band.... BIG BAND...
ha.. pondan2 pun...
dia ni aku suka lama dah..
stylish gile2 kot...
rambut macam2 pesen...


~dia kalau nyanyi.. ha hilang dah pondan... hensem kau!~



ni kim jae wook...
dia ni pernah belakon adegan cium2 ngn lelaki...
dalam cite tu dia jadik gay...
aku tak pasti la luar cerita dia gay ke tak...
tapi macam yer je..
huhuhuhhu...
tapi aku tetap suka tengok...

~bajet cool2 je dia ni...suka2...~


lastly...
dia ni bukan korean...
he is a model...
andrej pejic...
he is such a beautiful man...
macam tak caya dia lelaki...

~aku siap bagi gambar separa bogel ha.. takut tak caya dia jantan..~

so.. there u have it...
a few lelaki yang lawa macam perempuan...
suka tengok je pun...
dapat tu idak le kan...
kang kalau ada pakwe jambu camni susah jugak aku...
takut ada yang tersilap...
dia makwe..
aku ni jantan...
huhuhuhuhuhu....


jadi sebagai penutup entri aku pada hari ini aku sertakan la sebuah video...
ha yang ini dia memang betul2 pondan...
jenis dah operate rasanya...
eeeiii... nape kau lawa? nape???

follow me adalah jenama bedak..

0 people says
aku tau aku tak glamer..
aku tau jugak ianya tak seberapa...
tapi pada aku tak ternilai rasanya....
terima kasih berjuta2...
kepada follower...
sebab sudi singgah di blog saya yang tak seberapa..................

serius terharu gile bila tengok follower dah ada seratus dua...
terima kasih dan jangan lupa datang lagi tau....

ikutkan hati nak ajak semua2 lepak sebarang dua...
sekali lagi..
terima kasih tau awak2 semua!!!
saya sayang awak semua..!!


~agak2 kalau letak gambar ngade2 tambah ramai tak follower?~

tambun la.. bukan timbun!! tambum pun bukan!!

0 people says
mak aih lamanya tak update blog..
mahap la...
bizi melayan cerita korea..
sampai lupa terus kat blog..
ehehehehe....

last entry aku ada tersebut or in this case tertaip yang nak berkonvoi ke tambun...
tapi disebabkan lola kesayangan mengalami kecederaan kununnya terpaksalah melupakan niat bermandi manda tu....
namun.. disebabkan kesungguhan rakan taulan yang memberikan sokongan dan menghulurkan bantuan...
lola kesayangan berjaya pulih dalam masa sehari shaja...
walaupun tidak seperti sedia kala...
janji masa jalan jauh bumper tak londeh pun dah cukup....
terima kaseh kawan2...

maka... ke tambun kita!!!!!
u know what...
less talk more picture is better...
betul tak? betul tak?

ke tak betul??
huhuhuhuhuh...


~sesi menanti ketibaan anak2 raja yang lambat bangun! janji gerak pukul 8.30 pagi kunun! pigi dah! tapi takpe... posing2 dulu eh?~



~mula bergerak beramai2!~



~wajib membuat beberapa perhentian yer... bagi memnuhkan tangki minyak dan mengosongkan tangki pundi kencing masing2...dan sekali lagi..
posing2~



~ini adalah gadis2 litar... gambar last tu tak berapa gadis sngat la...~



~ini marshall2 untuk hari itu... mamat kuruih yang kendong beg tangan tu incek lelaki saya..~



~dah kosong pundi kencing kasi penuh tangki perut plak..~



~dan akhirnya... sampai juga....~




~tiba di lost world of tambun, sunway city ipoh mali!!!~




~apa lagi... posing la...~



~jejaka jejaki~



~sebelum mandi posing lagi~



~mandi la sampaikecut2 jari...~




~posing last sebelum berangkat pulang~




~akibat aktiviti berenang dan ketawa berdekah2 yang melampau menyebabkan kami2 kelaparan.. kita makan lagi..~

had so much fun...
serious happening gile...
main segala benda yang ada... bersama2..
makan sama2...
ketawa sama2...
jerit sama2...
muntah pun kalau boleh nak sama2..
tapi sebab kena kontrol ayu dan macho..
ramai juga yang telan balik muntah tu..
hahahaha...

seronok bila dapat geng satu kepala...
dapat kawan2 yang tak berkira...
macam adik beradik satu mak satu bapa...
buat ape2 semua nak sama2...
kalau boleh nak lagi macam ni kali kedua kali ketiga..
best gilerrrr!!!

tapi otw nak balik...
lain plak cerita...
kami 'dikacau'....
bukan sorang dua...
hampir separuh kena...
yang perempuan meracau2..
menangis ketawa tibe2....
yang lelaki rebah tak semena2..
ada juga yang kebas anggota...
tapi alhadulillah..
bila kita bersama...
semua dapat diselesaikan...

semua tu pengalaman....
bila dicerita semula...
kelakar pun ada.....
yang tak tau ape2...
kira macam pengalaman pertama...
tiba2 jadi terer...
berkat gigih tengok seekers...
hahahahaha....

the end of the day...
we learned somethingla....
buat ape2 jangan la terlalu gembira....


dan........
tolong la jangan kencing merata2!!!!





~bukan perempuan macam mengandung dan lelaki kedengking itu yang kencing merata.. harap maklum~