pengikut

patut la tak dpat tengok.. kak limah dah balik rumah dah...

ujung minggu lalu aku nak sangat menghabiskan masa @ lebih afdalnya duit untuk menonton hantu kak limah balik ke rumah..
yang sebok orang gebang kat aku kata cerita tu best gile la..lawak la...
bayangkan...!
mak aku pun dah tengok tau!
ep! ep! bukan tengok dvd cetak rompak na...
mak aku tengok kat panggung wayang tau!

tu yang rasa cam terbakar je hati ai ni...
ini tak boleh jadik..
nak tengok jugak..
maka ahad lalu kami yakni ai dan cik lelaki ai berangkat la ke times square...
beratur punya beratur..

namun...
hancur hatiku... mengenang dikau..
menjadi keping-keping setelah kau pergi...
eheh!

sekali seat paling depan je tinggal da...
gile kau nak beli jugak..
tengok dongak2.. baik tak payah..

jadi disebabkan memang dah berniat nak perabih duit jugak..
jadi kami memilih cerita lain yang ada kekosongan..
TRON legacy jadik pilihan..
in 3D lagi taw!


~ha.. citer ni.. smart citer ni.. walaupun tak paham... huhuhu~


anddddd... yang paling best nya...
kami akan tengok kat tingkat 10!!!

heh? so.......???

mesti korang tanya camtu kan?

ok..ok.. balik semula...
kali ni mesti paham punya..

kami akan menonton nya di GSX MAX!!!!




hah? tak paham lagi???

Bagi anda yang nak tahu pasal GSC Maxx ni, kami nak kongsi sikit info yang kami dapat dengan para pembaca semua. Di sini kami terangkan secara ringkas kepada anda mengenai GSC Maxx:

  • Merupakan The largest digital hall + 3D Cinema in Malaysia
  • Mempunyai 555 tempat duduk untuk penonton
  • Dengan skrin berukuran 23 meter lebar
  • Menggunakan dual digital projectors untuk hasil gambar yang lebih terang
  • Sistem bunyi fully digital sound by DOLBY


ha hamek! copy paste terus... terima kasih google...




~macam kat outer space punya cinema je kan??~


~tu dia.. hamek kaw.. besar gile... jakun gile la aku masuk... dah la seat atas masa tu.. peluh ketiak ai tau!~

serious best tengok... rasa kepuasan yang melampau..
kalah mee ruski yang memang sedap melampau tu..
walaupun cerita tron legacy tu takde la best mane...
entahla.. tak paham aku cerita tu..
jalan cerita dia tu aku blur skit...
tapi dia punya... ala.. ape benda eh orang panggil...CGI ke ape ntah?
ahh... ape2 la... ha.. tu la benda tu..
best2... smart...
lagi2.. babak melibatkan motor dan segala kenderaan yang ada..
memang smart habes...
ha.. pastu..pastu... sound dia...
best gile! puas hati jugak la...
maybe sebab tengok kat GSC MAX kot!
feel dia lain.... mungkin la...
kira okla... kalau tak ok.. aku mintak balik tiket aku harga doploh hengget tuh!
ish....mahal tol... !

4 comments:

Ayuraza said...

salam singgah..blogwalking:P

jameela armann said...

salam... jalan.. jangan tak jalan..

AF said...

Salam,

Tumpang tanya. Kalau gi GSC Maxx kan, seat mana yang paling best? Belakang sekali atau tengah2? TQ

jameela armann said...

salam af..

hmm for me...saya lagi prefer tengah...rasa balance kot..

tapi masalah duduk tengah kena rempuh banyak kaki kalau masuk lambat.. huhuhuhu..