pengikut

freee fooodddddssss...

last two week aktiviti makan2 memang banyak..
open haus sane open haus sini..
aku pun makan dan makan dan makan je kerja nya...
baju semakin ketat yer...terima kaseh kawan2...

berikut adalah ketika makan jamuan hari raya department..



~antara makanannya.. lihat disana aku beraksi membantu tau! aku bukan kaki melantak je.. pemalas macam korang.. eh? eh? hehehehe...~


~ha.. ni yer nmpk aku kaki melantak.. bergambar pun sempat makan..~


~masih kelihatan nugget ditangan... huhuhu~


~kekenyangan.. mekaseh..~


kemudian disusuli dengan aktiviti makan bersama satu kompeni lak..
disini hanya dapat dilampirkan dua keping gambar je.. sebab tukang amik gambar yang lain memang suke SIMPAN GAMBAR AKU BUAT PEKASAM! MACAM DIA SORANG JE NAK TENGOK!!
bak la sini.... kita pun nak tgk gak...............huhuhuhuhuh..


~muka minyak2... hamek kau!~


~masa ni dah tak larat dah nak pose...spek pun malas nak bukak dah.. lantak lah nmpk nerd pun..~

dan oleh kerana itu........ aku......dengan sifat humble mengakhiri post kali ini dengan membubuh la gambar perasan aku banyak skit..... hahahahaha......
saksikan lah....(nyanyi dengan gaya iwan dangdut rambut keras tu yer...)



~aku suka tudung ini sangat2 dan makin tak segan nak pakai sekap dengan tudung...~

sekian sahaja laporan untuk hari ini...

No comments: