pengikut

ke sebelah kampung bangsar..

semalam kali pertamanya aku berbuka diluar..
tetibe rasa cam nak ajak kengkawan buka same..
tanpa membuat masa...
koling2.. smsing2.. yming.. fbing..

okeh! peserta dah dapat..!
venue lak jadik masalah...
cadangan awal nak makan chinesse food..
tapi macam susah nak cari..lagipun dah agak last minit..
tetapi!
skali ntah macam mane..ada salah seorang peserta memvolunteer diri untuk cari tempat..
aku dan yang lain2 pun dgn senang hati ah..
lepas tangan.. hahahaha..
mekaseh incek sheikh..
tepat jam 6 kami bersepakat berjumpa di..
food court bersebelahan dengan bangsar village..
makan western kita hari ni!!

owh lupe.. disini saya ingin mengintroduce peserta2 majlis berbuka puasa ini..
memperkenalkan...


incek wan paip.. ex-ofismate aku...


~sudah pastilah dia bukan yang bertudung pink itu~


hakak suzanne... ex-ofismate... geng satu kepala forever..

~muka orang puasa yang dah tak tahan bau daging depan mata yang menusuk ke kalbu!~


dan incek botak aka sheikh kadir... kenal kat perhentian sampai skang leh geng lak..

~tuh yang ujung tuh.. obviously yang botak tu la.. yang duk sebelah cik habang ai~


menu kita hari itu?

~blackpepper steak and chicken chop.. aku punya je lain.. mushroom sauce steak.. yes.. i love to be different.. GEDIK!~


bila azan berkumandang...

~Allahumma lakasumna wabika amanna wa'ala rizqika aftarna birahmatikayya arRahman Rahimin...amin..~

10MINIT KEMUDIAN!


~settled!~

walaupun tak ramai.. 5 orang je pun.. but cukup buat kami.. yang penting puas hati.. kenyang..
rasa macam nak mengesot je balik umah... huhuhuhu... next taim kita wat lagik eh? eh?


~rock star sayer... eh? rock star pun masuk toys 'r' us ape...~


~aktiviti senggang sementara tunggu berbuka~


No comments: