pengikut

winter in november?

sempena dengan hari raya korban hari ni aku menonton dvd TALENTIME setelah sekian lama aku tak bukak dvd semenjak ada baby baru ni la.. (eh releven ker?raya ngn dvd ni? huhuhuhu...)

sedih.. terutama part hafiz nyanyi lagu PERGI versi inggeris pastu tertiba kawan dia yang cina tu masuk join venture... fuhhhh... sedih... but then how bout melor and mahesh? tergantung jer.. ish..ish.. sequel confirmla takde.. since the director dah takde... AL-FATIHAH for yasmid ahmad..

kinda weird spending hari raya all alone by myself..
tapi jujur nya.. takde ape beza pon..
saje.. tetibe nak rasa ngada2..
plan nak ke rumah kak aku..
tapi macam malas la plak..
nak kemas bilik pon malas..
serabut!
and one more thing!

bilik aku ni dah bape minggu dilanda salji!
huh? salji?
biar betul???
hahahahah...
kepala aku ni berkelumumur jer ni..
garu sikit jer..
bersepah2..
penuh satu bilik..
ish! pasal pe ntah..
from fact.. dandruff attacks when u r in stress..
am i??
maybe...
huhuhuhu
how to make this go away..
the stress and dandruff of coz...!

even my keypad ni pon dah penuh dengan salji..
huhuhu.. got to stop! AND HEAD TO THE BATHROOM!
mandi! (patut la kelumumur byk! mandi pon malas! hahahahah)

jom mandi! hahahahhahahaha...

No comments: