pengikut

ptg ni jalan TAR kita..

aku baru jer lepas email cuti aku..
fuuuhhhhh.. lega..
so dengan ini secara rasminya aku bermula cuti dari 17 sept sampai 25 sept..
tu dia.. hamik!
lama giler..! ahahahaha.. DULIK!
skali tak approve.. padan muka.. hahahahahahuhuhuhu..

taun ni raya aku tak se-excited macam taun lepas...
skang ni pon.. baju raya tak beli lagi..
macam malas nak cari..
pastu pesen baju tau ni ngarut2 la..
dahtu mahal lak tuh!
lagila macam malas jer nak beli baju raya..
tapi macam tak best la takde baju raya..
tgk la..ptg ni..
aku gi ajak sang pakwe gi soping kot..
JALAN TAR! tunggu..... petang ni kami serang...
hahahahahaha..

pagi ni bukak2 email.. sajer tunggu email dari sekor makhluk ni..
si minah tu buat hal lagi..
aku tak tau la aper masalah dia..
nak naik sangat.. nak tunjuk nama baeeeekkkk.. baguih punya..
sampai menyusahkan orang..
memang carik nahas la ko ni kan...
aku yang lek jer diam2 selama ni..
semalam bunyik gak ar..
pastu aku hasut suma yang lain lak..
hahahahaha....yer aku jahat? dahtu dia? baik ar?
sebenarnya dorang ni tak makan hasutan aku pon..
sebab dorang mmg dah bising2 ar..
aku jer yang tukang tambah memekak kan suasana..
aku orang yang mula2 counter attack!
pastu sorang lagi bagi sedas..
datang lagi sorang.. ha.. hamik!
berdas2 dia bagi..
memang MATI ah kau!
tapi ko ni sbb memang stok angel punya type..
susun ayat baik2.. pastu buat macam kitorang ni la yang jahat depan bos kitorang..
ko memang pundek ah!
tapi aku tak heran pon..
mmg aku mulut cam puaka..
tapi untuk orang2 macam ko jer..
kalo tak..
takkan la ramai on my side u BITCH!

sekian! giler kurang pahala pose aku!

No comments: