pengikut

cepat jemu dan tak minum jamu!

arini aku membelek page aku neh..
bace2 post lame..
aritu ada la buang beberapa post
yang aku rasa tak perlu aku kongsi ngn orang lain kot..
sajer gatal..
rasa cam malu pon ada..
jadi..
aku mengambil keputusan untuk membuang sahaja..
daripada aku terus menjadi bertambah malu dan
sudah semestinya tidak menambah kemaluan yer..
(huh?? aper aku carut neh?)
ah.. abaikan..
aku memang camtu...

selepas beberapa ketika membelek..
baru aku perasan yang aku tak banyak
mengepost aper2 bulan lepas berbanding bulan sebelumnya..
naper eh?
maybe perasaan bosan tu dah mula melanda diri aku kot..

tu la.. aku dah cakap..
aku ni memang camni...
orang yang cepat jemu..
cepat bosan..
senang berubah pendirian..

dulu myspace...
dah kumpul juta2 kawan..(ha.. ada unsur2 tipu disitu.. eheh!)
aku bosan..
aku delete trus akaun..
pehtu frienster.. aku delete gak..
tapi skang aku dah buat balik..
facebook.... ada.. tapi bangang tak pandai guna..
hahahahahaha.. maafkan aku dah tua..
tagged.. lagi cam gampang..
suma dalam tu mmg jantan yang ada kriteria sex maniac..
yang fomfan.. spesis gedik2..
DELETE! tak pandang belakang dah..
pastu blogging...
konon..
nak ikut orang..
tapi orang lain post yang berhemah..
berkualiti...
aku??
BERKUALI.... ti nya takde...
merapu memanjang..
(mak aku mesti bangga ngn anak dia ni...eheh!)

baru2 ni..
aku ada buat sesuatu yang di luar jangkaan semua orang..
aku join satu sindiket ar..
yang memerlukan aku melabur sebanyak.. ribu riban ringgit..
GILER aku ni..
memang...
mula2.. mmg berkobar2 la..
tapi skang api yang mulanya marak giler skang ada asap2 kepul2 jer...
adeh....
tak bleh camni...
CANNOT!
kang saper nak bayar utang bank aku tu kalo aku tak bekerja????????

ala... macam nyesal pon ada...
tapi nak buat camner..
nasik dah jadik bubur..
doh dah jadik roti..
ulat bulu dah jadik rama2...
nyamuk dah jadik penyek ditepuk di dahi..

ala.........
tak boleh ni!
aku kena berubah neh!
berubah untuk kesenangan aku jugak kan?
kalo tak saper nak tanggung hidup aku?
utang aku bertahun2 tu???

ok..ok.. aku berubah!
mulai minggu depan...!
(heh? awat minggu depan eh? nmpk sangat tak bersungguh..)
hahahahhaha.. giler lah!

post arini memang merapu... maafkan aku...(T T)

~arini aku seksa.. kena ikat perot... no...no..no... bukan diet sbb takde duit... tapi betul2 punya kena ikat perut.. pakai sarung nangka lilit separuh badan... biar badan nak jadik selim melim bak kerengga cam nora danish.... ha hamik! cita2 mesti tinggi!~

No comments: