pengikut

aku pendera sejati

fuuuhhhh.. lega...

satu cara mengurangkan stress adalah dengan cara meluahkan...
jangan simpan..

so skang aku ada mood nak letak new post...
padahal post geram tu baru jer 5minit yang lalu...
hahahhaha...
watper pikir lama2 kan?
wat sakit hati jer..
baik kita hiburkan hati yang duka lara ni...
eceh!

arini genap 2 minggu aku bersama baby baru aku tu..
mula2 jer jaga bagai nak giler..
tiap masa di lapkan mukanya..
tak bagi peluang perotnya kosong..
mesti dijamu dulu sebelum dia merengek2 minta disuap...
setiap pagi.. dia yang dibelek dulu...
sebelum tido.. dodoikan dia dulu...


tapi! skang!

lantak dia la..
muka pon dah comot dah.. berminyak2..
dah lama tak belek2...
skang ni kerap dia kelaparan..
tapi belum penah lagi la sampai protnya kosong trus..
masih ada lagi berbaki la..
balik keje.. aku campak2 jer ker tilam...
pagi2.. aku picit2 dia..slalu mganggu tido nyenyak aku dengan lagu ice cream tu berulang2..
sebelum tido.. pedulikkan dia... kadang2 tido terhempap dia....

huhuh.... sori.....


mami memang senang lupa diri...
lupa yang mami baru jer dapatkan baby...

dengan itu.. mami berjanji...
mami jaga baby elok2 k?
mami janji!


~comelkan baby aku neh?~

No comments: