pengikut

puaka tebing biru

0 people says
dia datang baru sebentar tadi..
terharu.. aku benar2 terharu..
tapi ego aku lagi tinggi menggunung..
aku tetap maintain perangai macam puaka!
sorry... aku btul2 mintak maaf...
sedikit pun tidak terniat di dalam hati...
tapi kau yang memaksa aku begini....

adibah noor takde la besar mane pun..

0 people says
dah lebih seminggu dah kita berpuasa kan? kejap giler..
dan aku denga bangga nya menyatakan aku tak puasa dah tiga hari dah...
hahahahahaha...
bukan sahaja aku la.... memang tak boleh..

sejak dari puasa aku banyak lepak kat umah kakak aku..
sebab mak dengan adik aku ada kat kl ni...
dapat la aku berbuka dengan dorang..
daripada hari pertama aku puasa tu..
sedih giler..
makan meggi jer..
puasa ke dua ngn ketiga pon buka sorang2 jer...
huhuhhu.. terasa sangat2...
rindu kat mak aku.. huhhuhh..

tapi lepas tu okla... aku dapat buka ngn family aku..
meriah la makannya..
pastu mak aku pon ada..
bertambah2 la hepinya aku...

hari ni mak aku nak balik kg dah..
sbb adik aku sekolah besok...
TAPI TAKPE! sebab.. kakak aku dengan baik hatinya nak menghantar mak aku ke kampung..
dengan itu... aku pon menyendeng la.. ikut sama.....!
hahahahaha... dapat jugak balik kg...
yeah!

semalam aku berjaya membawak mak adik ngn tiga orang anak buah aku ker aquaria..
best jugak la ke aquaria tu...
aku lak lebih2 dari budak 2 tu.. hahahahahah


kami memang samseng... tengok jambul ar...

saper kata ninja turtle dah takde?

Align Center


suma yang masuk mesti jakun macam aku.. tgk la akak kat blakang tu...


kan aku dah cakap... trus jadik jakun!

eeee....... jerung...!


KABUR.. tabur..dapur..


kudA KECIK!!!! tapi asal muka aku GEDIK????



lepas ker aquaria aku bawak lak tgk wayang..
yang best nya..
masa baru nak beratur tgk wayang..
ada lak orang korea approach aku...
nak jual tiket wayang dia....
boleh lak ngm2.. 5orang..
tapi yang lawaknya..
sepaptutnya.. kitorang semua..
3dewasa.. 2 kanak2
tapi orang korea tu jual
2 dewasa 3 kanak2..
kira aku mengelak satu tiket la..
dapat separuh harga..
hahahahhahaha...
nasib baik dak yang jaga tiket tu tak perasan!
tercapai jugak impian adik aku nak tgk wayang..
mak aku pon dah lama ak masuk pawagam...
anak buah aku pon sama kot..
dan kami semua tgk cerita UP..
best giler..
bayangkan...
mak aku pon ske cerita kartun tu..
mmg disyorkan.. aku bagi 4stgh bintang!
cerita ni bukan untuk budak2 jer...
orang dewasa pon mesti suke..
sbb aku pon dah dua kali tgk!
mlm sebelum tu aku pergi dengan si teruna..
teruna pon suke...
aku lagi la..

pegi tgk!
pegi! suma character best!
cross my heart!


mak aku bagi 2 THUMBS UP!

sploh0enam

0 people says
10.06am!
tadi ternmpk lagi..
asik2 nmpk no ni...

sama? same? samer2?

0 people says
pernah kah korang alami pada suatu ketika korang sedang memasuki sebuah bilik dan ketika itu anda ternampak!

ada seseorang yang memakai baju yang sama seperti anda???

apakah perasaan anda??

-malu?

-marah?

-kelakar?

dan apakah tindakan yang perlu diambil??

-balik dengan segera kerumah dan menukar baju lain??

-sabotaj baju kawan anda samada dengancara menggunting atau membakar sahaja bajunya?

-ataupun...... kita ambil gambar dan dipostkan kedalam blog untuk dijadikan bahan ketawa beramai2???

hahahhahaha...

itu la yang berlaku pada diri aku dan cik Z hari ini....





~selepas kerja kami jadi penanggah di rumah orang kahwin.. eheh!~

in love again and again..

0 people says
untuk mengurangkan lagi segala tekanan di dalam dada ni..
aku dengan gediknya nak menempek satu lagi makhluk yang disayangi...
boleh kan?
aper? tak boleh??
PEDULIK APA AKU!
hahhahaha....

diperkenalkan...


~incek patrick... heheheheh~

dan tak lupa juga...


~cutey teddey.... comelkan?~

and they lived happily ever after....


~awwwwwww....sweeettt....macam gula2 sugus perasa strawberry~

ni la dia ole2 ari adik tercinta aku tu.....
skang ni... hanya dia yang tau aper interest aku.....
love u boy~

aku pendera sejati

0 people says
fuuuhhhh.. lega...

satu cara mengurangkan stress adalah dengan cara meluahkan...
jangan simpan..

so skang aku ada mood nak letak new post...
padahal post geram tu baru jer 5minit yang lalu...
hahahhaha...
watper pikir lama2 kan?
wat sakit hati jer..
baik kita hiburkan hati yang duka lara ni...
eceh!

arini genap 2 minggu aku bersama baby baru aku tu..
mula2 jer jaga bagai nak giler..
tiap masa di lapkan mukanya..
tak bagi peluang perotnya kosong..
mesti dijamu dulu sebelum dia merengek2 minta disuap...
setiap pagi.. dia yang dibelek dulu...
sebelum tido.. dodoikan dia dulu...


tapi! skang!

lantak dia la..
muka pon dah comot dah.. berminyak2..
dah lama tak belek2...
skang ni kerap dia kelaparan..
tapi belum penah lagi la sampai protnya kosong trus..
masih ada lagi berbaki la..
balik keje.. aku campak2 jer ker tilam...
pagi2.. aku picit2 dia..slalu mganggu tido nyenyak aku dengan lagu ice cream tu berulang2..
sebelum tido.. pedulikkan dia... kadang2 tido terhempap dia....

huhuh.... sori.....


mami memang senang lupa diri...
lupa yang mami baru jer dapatkan baby...

dengan itu.. mami berjanji...
mami jaga baby elok2 k?
mami janji!


~comelkan baby aku neh?~

sirap limau memang sedap..

0 people says
skang ni rasa giler serabut..
dengan masalah dalaman aku..
masalah dengan dia lagi...

tghari tadi ada student lak cari pasal ngn aku..
eh! memang babi ah kau!
kau ingat mak bapak kau kaya..
ko boleh pijak kepala aku?
mula2 boleh la layan perangai ko ni..
tapi lama2..
boleh meletup beb!
silap hari la...
harini aku dah tak bleh blah..
baru ko tau aku sapa?
pantang aku kalo main paksa2 ni...
lagi2 benda ni bukan keje aku...
terang2 salah ko...
dan ko kunun2 nak memanipulasikan kepala otak aku ni..
bajet nak saiko aku la..
SORRY!!
sikit pon aku tak terpedaya!
giler ah!
dah lama tak rasa marah giler camni!
sekarang ni aku dapat rasakan yang jantung aku ni mengepam darah aku menggunakan kuasa kuda..

perrrrrggghhhh!!! MENYIRAP!!!!!!

bermula dan bertahan...

0 people says
aku mula sudah tidak ambil peduli...

enampuluhminitsamadengansatujam

0 people says
sekiranya diberikan 60minit..
aku percaya.. kita akan menghabiskan masa selama 55 minit untuk bertekak..
dan selebihnya.. untuk kita berpura2 mintak maaf..
tapi lepas tu.. kita kembali berselisih faham..

dan ini akan berulang-ulang setiap jam...for like everyday..twentyfourseven!


adakah mungkin kita perlu memberi ruang antara kita untuk sementara..
atau mungkin selamanya?

*blerrrggghhh....*

permulaan alzheimer?

0 people says
naper eh.. dua tiga hari lepas gila semua benda nak cerita..
tapi bila aku dah duduk depan pc ni..
jadik lembab! semua benda hilang...
(adakah aku terlalu banyak makan tghari tadi? maybe...)

antara yang nak diberitahu..

aku dah tgk dua cerita yang ditayangkan di pawagam berdekatan..

SETEM

lakonan afdlin shauki, rahidi ishak, que haidar dan etc...
best.. worth it la..
to me.. the story is much similar to afdlin punya jalan cerita..
ini menunjukkan yang afdlin mempunyai visi yang sama dengan kabir bhatia..
kalau orang kata khabir bagus... then afdlin is even better since he s been doing it for like long long long time ago..
but as usual la..
we malaysian.. always sanjung junjung hasil orang luar eventhough depan mata ni dah lama menjaja benda yan sama...
tipical malaysian..

cerita nya berkisarkan perjalanan beberapa geng yang tamak bin haloba berniat untuk merompak setem sejarah yang bernilai 4juta ringgit..

aku rasa watak paling menonjol si sathiya la....
lawak... tapi tak melampau sangat...
then they have burn... si penjahat yang kadang2 lawak juga..
ada ah long yang cakap slang penang.. different..
iskandar.. played by que haidar.. jadi orang buta..
vanidah imran... jadi misi.. boleh la.. takda yang spesial pon..
rashidi macam biasa.. ok jer..
afdlin pun ok.. being himself.. tapi dia makin gemuk ah wei..
ramai lagi la.. tengok sendiri la..
apa2 pon.. setiap karakter compliment each other la..





~AFDLIN KAU MEMANG BEST~

cerita kedua yang dilaburkan wang...

G.I JOE

lupe kan la tengok cerita ni.. tak best.. aku rasa aku memang menyesal giler2..
start ok.. half way rasa pening dah.. 3/4 cerita dah rasa cerita ni serius tak best.. ending lagi macam celaka.... yang penting tak best la..
harap tembak2.. letup2.. langgar2.. ada cium2 sikit...
perempuan semua nak stok tetek besar...
yang paling tak puas hati ending tu la..
aku tau la akan ada sequel.. tapi kalau yer pun..
elok2 la skit..
ni crook baru nak gempak2 pakai mask besi tu..
tiba2 boleh kena tangkap!
bodoh2 jer kena jail..
takda lawan langsung!
memang macam *%#@%)#*@%

memang tak best ah!
rugi duit aku!


~aku rasa cerita si channing ni berlakon memang tak best ah!~

coincidence?

0 people says
bila aku utarakan tentang keikhlasan dan penipuan
dalam perhubungan tempohari...
semua nya ikhlas dari dalam hati..
all bout me.. my life..

tak sangka..
rupanya..
ada juga orang lain yang berkongsi perasaan yang sama seperti aku..
aku tidak kenal dia..
dan dia tidak mungkin kenal aku..
cerita aku dan cerita dia adalah berbeza..
tapi mempunyai isi tersirat yang sama..

once again... adakah aku pengikut trend masa kini?

sorry aku curi ayat ini..

it takes one to know one. and i'm one.

tak mau tolong kalu?

0 people says
eh.. nak tanya...
saper2 yg vegetarian ni mmg mcm haram sikit eh perangainya?
aku serius tak tau..
tu yang tanya tu..
sbb ko kan memang cam HARAM ar sedari..

ada kaki.. ada tangan..
sendiri buat la...
tada kaki tangan kalu..
aku ada kasihan..
tapi you ar..
sempurna juga saya tengok..
ayyooyooo....!

pagi2 ada kasi saya punya darah manyak naik kapla juga..
cit! pooodah!


yer aku racist.. so do you!
no.. jangan tipu la kawan..
come on la...

tapi aku takde masalah ni kalo ko tu ok..
tapi ko ni melampau...
so dengan itu aku jadik muak ngn ko dan kaum ko...
ni semua ko punya pasal..
sbb ko yang mencemarkan kaum ko sendiri!

nama dia adzha..

0 people says
previously i wrote something bout my lil brother.. then few days after that...
jeng jeng jeng..aku kat kampung... eheh!
atas sebab2 tertentu yang boleh diketahui dalam post sebelum..

adik aku pon balik jugak dari penjara.. eh? asrama..
dia balik dengan berjinjitkan 4 beg kain baju khas buat mak aku..
bukan.. bukan hadiah kain ela untuk buat baju raya untuk mak aku..
tapi baju kotor nak suruh mak aku basuhkan..
cisss.. hampeh!
(tak..aku tak marah dia.. tapi aku jeles sbb aku dah tak boleh buat camtu.. hahahahahah... kwang hajor punya anak! PEMALAS!errr.. sekarang.. ada saper2 sudi jadik suami saya?)

cerita diringkaskan..
adik aku ni.. (ala penat la asik tulis adik aku...nama dia ADZHA..)
si adzha ni baru jer balik dari rombongan sekolah kat terengganu minggu sebelumnya..
tiba2 tengah asyik sang puteri aurora beradu... (eceh! bajet cam memey la? tak nak aku!)
si adzha ni longgokkan beberapa ole2 yang dia belikan untuk aku..
BEBERAPA tau.. meaning ada banyak yer adik2..

huhuhu.. dia belikan aku baju.. yup baju.. muat lak tuh!
mula rasa terharu..
then he gave me a cute pink baby bear sitting in a basket...
comel.. nape baik sangat ni dik..
akak yang garang lagi brutal maner boleh nangis..
nanti dia dah tak takut kat aku...ala...

and....... plus!!! keychain PATRICK... yes.. mr PATRICK himself..
aku suke!!!
bertambah2 terharu!!!

sehari sebelum tu baru jer aku tunjuk kat si teruna aku nak menatang tak pakai baju yang berwarna merah jambu tu.. tapi hampa..hmmmm.. macam biasa..

TAPI! aku dapat jugak.. mekaseh lil brader.. u made my day..
serius hepi giler... tapi takde la tunjuk sgt..
but aku tau dia tau yang aku suke...
mak aku pon gelak jer tgk gelagat aku..
siap leh cakap..
BENDA NI YANG DISUKANYA?
eheh.. mum.. u don't know me la...
and lil brader...
miss all those time when kita gelak giler babi kalo tgk spongebob..
satu2 nya cerita yang kita tak payah berebut2 remote..

and at that time i realized..
my family is everything...
not that i never knew before..
but i.. myself tends to forget bout it..

sorry ma.. ayah.. kaklong.. angah.. shafiq.. and all my little angels..
aku sayang korang...


cuba tanya all my friends..
dorang tau ker aku suka patrick?
si teruna pon gelakkan aku..
cit!

but still.. i'm blessed..! and happy..

diri aku..

0 people says
satu benda yang kau perlu tau tentang aku...
aku sebolehnya akan cuba menghalang setiap kesalahan yang bakal kau buat..
tapi kalau kau tetap buat keputusan memilih jalan itu..
aku takkan marah dan aku cuba tidak melenting..
tapi ingat..
jangan cuba mahu marah dan jangan sedikit pun kau fikir untuk melenting kalau aku buat benda yang sama seperti yang kau buat...
tunggu tau sayang...

i know you know me..

bukan ugut... tapi nak ingatkan...
remember this words sayang?

jangan kacau aku boleh tak??

0 people says
got lots and lots of things to write but less and less patience sitting in front of dis stoneage era's pc which works like macam HARAM!!!!!

whatever la....

hidup mesti diteruskan..
coretan harus diluahkan..

last week.. i got myself a new baby....yup! me..me.. i bought it myself!!hoyehh..
got her a baby brother too.. hmm.. which is bought by me also... (hmm.. aku kan pemurah..hmmm.. haramjadah!)
it's a new sony ericsson walkman w959...
in pink colour one.. very nice one.. got nice design at the back also.. then got shake control.. u can shake2 la when u want to change song..very slim and light..got slide screen..rugi kalau takda angkat punya..
(tak..si cina jongos tu tak cakap camtu pon.. aku yang reka.. hahahahah..)

all started that nite when me the stupid fella which bare my whole heart then ended up telling him that i got some ka-ching in my account. he took advantage la.. as usual..
and aku tetap terpedaya..chilaker!

oleh yang sedemikian.. aku yang telah berjaya dipukau dengan kata2 jampi yang aku yakin dihembus ketika kejadian pujuk memujuk sambil berbekalkan wajah yang penuh dipinta rasa simpati bahawanya dirinya tidak memiliki gadget yang berteknologi tinggi seperti orang lain.. kami menuju ker low yat.. seawal jam sepuluh pagi..

ketika kami sampai pon kedai tu baru jer bukak.. kira macam first customer la.. si cina jongos tu..yer..gigi dia mmg panjang ke depan.. huhuhuhu..(bila aku nak stop kutuk orang ni!!!)

.....adeh...boleh plak ada yang mengacau masa idea tgh membuak tadi..skang aku dah luper aper nak tulis!! kang sambung............

doktor tu memang hensem!

0 people says
minggu lepas aku menjengah seketika ke rumah sakit...
segala usaha memproses hingus dan mengerut2 kan muka untuk menunjukkan betapa skit nya kepala... ternyata membuahkan hasil...
aku dikurniakan cuti sakit selama DUA hari!
ha.. hamik! sekaligus...
tapi bukan sebab atas lakonan aku yang terlalu mantop sampai doktor hensem lagi muda dan berambut panjang tu terpedaya..
tapi! aku mmg sakit rupanya...
suhu badan ada menunjukkan peningkatan dari kadar normal..
tekak aku ternyata ada sedikit merah..
dan kepala aku memang teramat sakit...
ha... terus sang teruna sebelah aku.. rasa bersalah nk tinggalkan aku..
tapi disebabkan seharian kami bersama... aku pon dengan rela hati beri kebenaran dia kembali ke pangkal jalan...

lepas dapat perlepasan tu.. aku pun apa lagi..
balik kampung la.. duduk bawah ketiak mak...
dah duduk kat kampung tu.. aper lagi.. makan tido jer la kerja aku..

tapi tak baik2 jugak sakit aku ni..
makin melarat pon ada..
arini ni pon.. badan aku ni panas lagi...
mulut lak penuh ngn mata2 ikan..(bukan aku makan ikan punya mata la ngok! ulser..)
kepala gila sakit macam ada rasa nak ketuk jer kepala ni..

aku rasa.. besok aku nak pergi check lagi la...
tido kat umah..
untung2 dapat mc seminggu.. kena kuarantin kat umah..
mampus..
gila keras! dah la mak bapak aku jauh...
kang saper lak nak supply makanan kat aku...
sang teruna pon jauh..
tapi tak boleh jadik ni..
esok aku nak kena cek jugak!
bahaya...
AKU TAKUT MATI!!!

aku sayang dia.. percayalah...

0 people says
tatkala sibuk menerjah ke laman hak milik orang lain
terhenti aku seketika di satu catitan lama yang diselitkan satu gambar bergerak yang menampilkan beberapa orang anak yang sedang diberi ceramah di sekolah aku jangka... disokong dengan keadaan ramai anak2 laki dah perempuan diasingkan ditempatkan diatas kerusi plastik.. persis ketika aku disekolah suatu ketika dahulu.. 2minit pertama aku disajikan dengan mimik muka beberapa anak2 yang seperti mahu mengalirkan air mata.. tiba minit yang ntah keberapa aku kurang periksa hampir ke semua anak2 mengalirkan air mata.. sehingga ada yang teresak2 menghinjut2 bahu menahan tangis.. kebanyakan fokus lensa kamera lebih tertumpu kepada anak2 perempuan yang mana pada aku lumrah..gembeng... kememeh..
saling tidak tumpah seperti aku.. tiba2 terkenang masa lalu..
aku pun seperti mereka juga...

mula terbit rasa ingin ketawa..
rasa sedikit kelakar..
bukan kerana mereka berjenaka...
tapi teringat kerenah aku dulu..
sama seperti mereka..

tapi pabila semakin lama aku perhatikan yang pada mula nya aku rasakan lakonan anak2 yang hanya mahu tayang punya rasa...punya perasaan tatkala sang penyampai menceritakan perihal ibu bapa kita..ada ketika lensa tontonkan wajah anak2 lelaki pun turut serta mengalirkan air mata.... aku terdetik... bagaimana kalau di dalam itu.. diletakkan adik aku..
ya.. adik.. adik lelaki ku...
bagaimanakah perasaan dia ketika itu?
apakah yang difikirkannya ketika itu?
adakah ibu dan ayahku yang berlegar2 di kepalanya?

tidak disangka2 menitik air jernih dari mata ku...
rasa sedih..
kasihan mengenangkan si dia yang sehingga kini tidak tahu siapa diri dia sebenarnya??
bagaimana sekiranya dia tahu siapa ibu sebenarnya?
aku tak mampu.. dan tak sanggup rasanya..

sebolehnya mahu sahaja dia dibiarkan dalam keadaan tidak tahu itu sepanjang hidupnya..
tapi sampai bila? dia semakin meningkat remaja..
aku tahu dia dapat rasa.. dapat meneka..
dan tidak mustahil dia mampu menjawab segala teka teki selama ini yang kami cipta...

adik.. maafkan kami...
kami tidak berniat menipu sayang..
kami semua sayangkan kamu..
tiada tolok bandingnya kasih ayah dan ibu terhadap kamu..
malah ada ketika kami rasa.. ibu lebihkan kamu..
kamu merampas bahagia menjadi yang terbongsu dariku..
tapi aku tidak cemburu...kerana kamu adikku..
aku sayang kamu...
dan aku percaya..
mereka juga sayangkan kamu..
terutama ibu...


maafkan aku kerana kebanyakkan waktu aku tidak berlagak seperti kakak mu..
bukan tidak mahu..tapi aku tidak tahu... sumpah.. aku tidak tahu..
tapi jauh dari dalam hati aku.... aku tetap sayangkan kamu...
kamu adikku...


ikhlas..
dari kakak mu..

seksa batinku..

0 people says
did something naughty dis morning..
hikhikhik...
sian kat abg tu...
tu la.. saper suruh rapat2..
sorry la abg...
u r just to cute to handle..
saya geram!


~aku tgh period.. ha.. tau la kenapa kan? hahahahaha..~

love, hate and lust..

0 people says
hate myself for loving you...
but i can't help it...

DAMN!!

cepat jemu dan tak minum jamu!

0 people says
arini aku membelek page aku neh..
bace2 post lame..
aritu ada la buang beberapa post
yang aku rasa tak perlu aku kongsi ngn orang lain kot..
sajer gatal..
rasa cam malu pon ada..
jadi..
aku mengambil keputusan untuk membuang sahaja..
daripada aku terus menjadi bertambah malu dan
sudah semestinya tidak menambah kemaluan yer..
(huh?? aper aku carut neh?)
ah.. abaikan..
aku memang camtu...

selepas beberapa ketika membelek..
baru aku perasan yang aku tak banyak
mengepost aper2 bulan lepas berbanding bulan sebelumnya..
naper eh?
maybe perasaan bosan tu dah mula melanda diri aku kot..

tu la.. aku dah cakap..
aku ni memang camni...
orang yang cepat jemu..
cepat bosan..
senang berubah pendirian..

dulu myspace...
dah kumpul juta2 kawan..(ha.. ada unsur2 tipu disitu.. eheh!)
aku bosan..
aku delete trus akaun..
pehtu frienster.. aku delete gak..
tapi skang aku dah buat balik..
facebook.... ada.. tapi bangang tak pandai guna..
hahahahahaha.. maafkan aku dah tua..
tagged.. lagi cam gampang..
suma dalam tu mmg jantan yang ada kriteria sex maniac..
yang fomfan.. spesis gedik2..
DELETE! tak pandang belakang dah..
pastu blogging...
konon..
nak ikut orang..
tapi orang lain post yang berhemah..
berkualiti...
aku??
BERKUALI.... ti nya takde...
merapu memanjang..
(mak aku mesti bangga ngn anak dia ni...eheh!)

baru2 ni..
aku ada buat sesuatu yang di luar jangkaan semua orang..
aku join satu sindiket ar..
yang memerlukan aku melabur sebanyak.. ribu riban ringgit..
GILER aku ni..
memang...
mula2.. mmg berkobar2 la..
tapi skang api yang mulanya marak giler skang ada asap2 kepul2 jer...
adeh....
tak bleh camni...
CANNOT!
kang saper nak bayar utang bank aku tu kalo aku tak bekerja????????

ala... macam nyesal pon ada...
tapi nak buat camner..
nasik dah jadik bubur..
doh dah jadik roti..
ulat bulu dah jadik rama2...
nyamuk dah jadik penyek ditepuk di dahi..

ala.........
tak boleh ni!
aku kena berubah neh!
berubah untuk kesenangan aku jugak kan?
kalo tak saper nak tanggung hidup aku?
utang aku bertahun2 tu???

ok..ok.. aku berubah!
mulai minggu depan...!
(heh? awat minggu depan eh? nmpk sangat tak bersungguh..)
hahahahhaha.. giler lah!

post arini memang merapu... maafkan aku...(T T)

~arini aku seksa.. kena ikat perot... no...no..no... bukan diet sbb takde duit... tapi betul2 punya kena ikat perut.. pakai sarung nangka lilit separuh badan... biar badan nak jadik selim melim bak kerengga cam nora danish.... ha hamik! cita2 mesti tinggi!~