pengikut

gsc ngn tgv maner lagik best?

aktiviti ujung minggu aku...
macam biasa.. mula2..kayakan tgv klcc..
aku pegi tengok ICE AGE!
dah lama tak tgk cerita katun..
selama ni tak pernah berkesempatan..
asal pegi jer.. konfirm TERtengok cerita lain..
eheh!.. ngengada.. yer.. aku memang ngengada..

aku ingat dulu masa ice age yang 1st aku form 5 kot..
giler lama dah..
tapi dulu maner reti layan wayang..
(sah tipu! padahal wayang jauh..so..
otomatik malas.. baik layan vcd 10 hengget..
yer.. dahulu kala.. maseh berharga 10 hengget...)

sebenarnya.. aper yang aku nak cerita ni eh?
errrrr.. pegila tgk ice age ni... best jugak la..
lebih baik kalo korang bawak anak2.. anak2 buah..
cucu..cicit atau piut.. bagi yang bergelar atuk nenek dan nyang...
best jugak la... aku bagi 3bintang dari 5 bintang...



dan post ini disambung dengan cerita kedua..
pada keesokkan harinya... aku pegi menyambung aktiviti
dengan menyedekahkan sedikit lagi
duit gaji aku di gsc berjaya times square pula..
aku tgk cerita..

LAND OF THE LOST!
cerita ni sangat bangang... tapi lawak..
ada diselitkan sedikit unsur2 lucah..
tu la yang diminati hahahaha....ceh!
tapi takde la melampau sangat pon..
ada part2 yang wat aku jerit giler babi sebab terperanjat..
wat suma ketawa berdekah2 siap tepuk2 tangan...
ending dia pon best la...walaupun cerita dia ntah aper2 jer..
takde mesej pon sebenarnya...
siler amik perhatian penuh pada si beruk tu.. lawak giler..
sekian.. nak tau lebih lanjut.. tgk sendiri...



aku bagi 3.78 bintang...

No comments: