pengikut

michael.. miss u... huhuhuh..

dah 2 minggu aku jadik malas nak update giler2..
post pun benda ringkas2 jer..
MALAS!
maybe sebab aku nak period kot..
biasala... mood swings..
last few weeks macam2 jadik...
banyak benda yang menyedihkan..

michael jackson dah meninggal...
sedih...
serius aku sedih..
yer aku peminat dia..
so what??
ske hati aku la!!!
(tgk!aku dah marah2...maafkan aku..emosi xstabil..)
masa aku dapat tau michael dah takde..
aku nangis... yer.. menangis..
tiap kali dengar lagu dia aku nangis...
smlm pon ada nangis..
giler GEMBENG aku neh..

pada aku...
dia seorang yang baik hati...
cuma...
orang semua dengki dengan dia..
molest tu..
tipu tu..
dorang tu cuma nak duit dia jer...
bangang! BENCI KORANG!

kesilapan besar dia cuma...
plastic surgery..he didn't know where to stop..
sayang.. muka elok dah...
tapi.. tak semua orang sempurna kan?
setiap orang ada membuat kesilapan...
for that.. aku endahkan semua tu..
dia tetap kat hati aku..
MISS U MICHAEL...

kat ofis... dapat tau...
member ofis aku neh..
si incek F lak nak tukar keje..
ala.. baru nak kamceng2...
dah nak blah..
kurang la korum..
lagila tambah sedih...


hmmm...
naper suma orang nak lari dari aku ni......

why you had to go?
i know it's better on the other side...

and for that.. wish all the best to all u guys..
sayang korang semua...



*sigh*



~sori bout the bahasa rojak... orang tgh PMS mmg ngengada camni...~

No comments: