pengikut

baju raya kaler aper eh taun ni?

siyes lama giler tak menaip..
malas ada.. keje banyak giler macam puaka pon ada..
pastu pc lak wat giler...
tapi mostly malas giler la..

skang ni pon aku sebenarnya tgh jaga student nak exam..
aku lari kejap...
ini pon pinjam pc orang..
baru la syok nak mengarang..
ni tak..taip2 suma ilang..
memang...macam gampang..
(eh..eh.. rhyme la...)

takde aper yang nak citer pon..
tu yang macam malas nak taip pape..
cuma bru2 ni terpikir gak..
kejap jer nak puasa dah ek..
bulan ni kira bulan ramai la ganti puasa...
ha.. tu la.. ponteng2 lagi..
kan dah kena ganti..
padan muka aku gak...
hahahhahaaha...
ala... bukan sengaja...
kalo ikut hati mmg nak puasa penuh..
btul..
tak tipu...
cuma tak boleh jer...
hikhihikhik..(sah2 tipu dah kalo ketawa nak gedik2 tu....)

macam2 nak beli ni..
baju raya aku..
baju raya mak aku...
baju raya pak aku....
baju raya adik aku...
anak2 buah aku... tu pon kalo ada bajet lebih..
kalo tak..
ahhh.. mak korang ada..
suh mak korang belikan..
mak usu kedekut!
dah la nak duit raya banyak2..
hehhehe...giler buruk perangai..
mengungkit!

insyallah.. ada rezeki lebih aku nak belikan baju macam taun lepas..
mmg menyerlahlah kekusaman warna kulit aku
biler dipadankan dengan warna yang ceria giler..
tapi aku ttp gembira sbb penat lelah mencari pusing keliling kampung
semata2 nak memboriakan seluruh keluarga...
yer.. aku bangga..

tak caya? cuba tgk neh...





dimulakan dengan gambar saya terlebih dahulu... heheheh.. biasa ar.. aku kan ngengader... ceriakan baju saya? aper? sakit mata? tu baru saya seorang... siler lihat gambar seterusnya..



eh?eh? asal gamabr aku lagi neh? eceh! wat2 terperanjat.. sebenarnya mmg nak letak gamabr aku lagi... hahahahaahha...


ha.. lihat? mula rasa pedih mata? sebab melihat kemanjaan aku disamping daddy (dan2 panggil daddy.. geliw gilew!)tercinta atau sebab baju kami ceria giler?


mmg kami dari keluarga yang manjer2.. kemaner la tumpahnyer kuah gulai asam kalo tak ke dalam pinggan nasik separuh beserta ikan sembilang sambal...ditambah pula dengan tempe goreng.. (eh..eh.. dah lebih..)


ni kami adik beradik la plak... kan orang cakap.. yang carrot baik untuk kesihatan mata... kan? kan?? oleh dengan itu.. tgk puas2..


DARA dan mak mak mak dara... lihat.. ditekankan dara cuma sekali.. sebabnya.. anak daranya tinggal sorang jer.. cara2 promote diri neh.. hahahaha..

sekian sahaja laporan basi pada hari ini...
punya la lama simpan gambar2 ni.. dah setahun dah...
hahahahah...

ni pon tertiber rasa nak tempek gambar masa g perhentian aritu..
tapi dalam post yang berlainan la...
eh? biler aku pergi? tgk.. tu pon cerita basi.. baru nak buh gambar..
bodoh eh.. huhuhuh..
maafkan aku..

No comments: