pengikut

gsc ngn tgv maner lagik best?

0 people says
aktiviti ujung minggu aku...
macam biasa.. mula2..kayakan tgv klcc..
aku pegi tengok ICE AGE!
dah lama tak tgk cerita katun..
selama ni tak pernah berkesempatan..
asal pegi jer.. konfirm TERtengok cerita lain..
eheh!.. ngengada.. yer.. aku memang ngengada..

aku ingat dulu masa ice age yang 1st aku form 5 kot..
giler lama dah..
tapi dulu maner reti layan wayang..
(sah tipu! padahal wayang jauh..so..
otomatik malas.. baik layan vcd 10 hengget..
yer.. dahulu kala.. maseh berharga 10 hengget...)

sebenarnya.. aper yang aku nak cerita ni eh?
errrrr.. pegila tgk ice age ni... best jugak la..
lebih baik kalo korang bawak anak2.. anak2 buah..
cucu..cicit atau piut.. bagi yang bergelar atuk nenek dan nyang...
best jugak la... aku bagi 3bintang dari 5 bintang...



dan post ini disambung dengan cerita kedua..
pada keesokkan harinya... aku pegi menyambung aktiviti
dengan menyedekahkan sedikit lagi
duit gaji aku di gsc berjaya times square pula..
aku tgk cerita..

LAND OF THE LOST!
cerita ni sangat bangang... tapi lawak..
ada diselitkan sedikit unsur2 lucah..
tu la yang diminati hahahaha....ceh!
tapi takde la melampau sangat pon..
ada part2 yang wat aku jerit giler babi sebab terperanjat..
wat suma ketawa berdekah2 siap tepuk2 tangan...
ending dia pon best la...walaupun cerita dia ntah aper2 jer..
takde mesej pon sebenarnya...
siler amik perhatian penuh pada si beruk tu.. lawak giler..
sekian.. nak tau lebih lanjut.. tgk sendiri...



aku bagi 3.78 bintang...

cerita basi lagi..

0 people says
kan aku dah cakap.. aku gatal...
ni kenangan masa aku kat perhentian..
bulan april yang lalu..
giler lama...
dah2.. malas nak cakap banyak..
tgk jer!


ketika ini baru sampai jeti.. nmpk? muka sembab giler.. yer.. aku tak mandi... basuh muka pon tak...


jangan bagitau mak aku yang aku pergi dengan pakwe aku sekali eh?? DIAM ar.. jangan ar bagitau.....


ha.. barula berpeluang nak basuh muka... bukan takat muka.. baju suar tudung sampai yang dalam2 aku basuh...







aksi2 jakun ketika baru sampai... aku tak penah tgk kucing kat pulau..



tak cakap banyak.. mari kita mandi bersama... ahahahaaha...


nemo bersama ayahnya...telah berhijrah ke malaysia rupanya...


"kalo la ramai2 camni masukkan dalam periuk sedap jugak ni..." kata aku dalam hati..


kan aku dah cakap.. aku tak penah tgk kucing pulau... kemana2 aku bawak menatang ni..


biler dah banyak masuk air.. beginila hasilnya...


kami juga sempat mempelajari ilmu hitam yang memebolehkan kami berjalan atas air..


aksi2 manjer ketika dalam perjalanan pulang.. yer.. aku mmg manjer.. pehal?

sekian laporan cuaca pada hari ini...
saya jah melaporkan..
salam sejahtera..

~masa tu aku giler hitam legam... huhuhu....~

baju raya kaler aper eh taun ni?

0 people says
siyes lama giler tak menaip..
malas ada.. keje banyak giler macam puaka pon ada..
pastu pc lak wat giler...
tapi mostly malas giler la..

skang ni pon aku sebenarnya tgh jaga student nak exam..
aku lari kejap...
ini pon pinjam pc orang..
baru la syok nak mengarang..
ni tak..taip2 suma ilang..
memang...macam gampang..
(eh..eh.. rhyme la...)

takde aper yang nak citer pon..
tu yang macam malas nak taip pape..
cuma bru2 ni terpikir gak..
kejap jer nak puasa dah ek..
bulan ni kira bulan ramai la ganti puasa...
ha.. tu la.. ponteng2 lagi..
kan dah kena ganti..
padan muka aku gak...
hahahhahaaha...
ala... bukan sengaja...
kalo ikut hati mmg nak puasa penuh..
btul..
tak tipu...
cuma tak boleh jer...
hikhihikhik..(sah2 tipu dah kalo ketawa nak gedik2 tu....)

macam2 nak beli ni..
baju raya aku..
baju raya mak aku...
baju raya pak aku....
baju raya adik aku...
anak2 buah aku... tu pon kalo ada bajet lebih..
kalo tak..
ahhh.. mak korang ada..
suh mak korang belikan..
mak usu kedekut!
dah la nak duit raya banyak2..
hehhehe...giler buruk perangai..
mengungkit!

insyallah.. ada rezeki lebih aku nak belikan baju macam taun lepas..
mmg menyerlahlah kekusaman warna kulit aku
biler dipadankan dengan warna yang ceria giler..
tapi aku ttp gembira sbb penat lelah mencari pusing keliling kampung
semata2 nak memboriakan seluruh keluarga...
yer.. aku bangga..

tak caya? cuba tgk neh...





dimulakan dengan gambar saya terlebih dahulu... heheheh.. biasa ar.. aku kan ngengader... ceriakan baju saya? aper? sakit mata? tu baru saya seorang... siler lihat gambar seterusnya..



eh?eh? asal gamabr aku lagi neh? eceh! wat2 terperanjat.. sebenarnya mmg nak letak gamabr aku lagi... hahahahaahha...


ha.. lihat? mula rasa pedih mata? sebab melihat kemanjaan aku disamping daddy (dan2 panggil daddy.. geliw gilew!)tercinta atau sebab baju kami ceria giler?


mmg kami dari keluarga yang manjer2.. kemaner la tumpahnyer kuah gulai asam kalo tak ke dalam pinggan nasik separuh beserta ikan sembilang sambal...ditambah pula dengan tempe goreng.. (eh..eh.. dah lebih..)


ni kami adik beradik la plak... kan orang cakap.. yang carrot baik untuk kesihatan mata... kan? kan?? oleh dengan itu.. tgk puas2..


DARA dan mak mak mak dara... lihat.. ditekankan dara cuma sekali.. sebabnya.. anak daranya tinggal sorang jer.. cara2 promote diri neh.. hahahaha..

sekian sahaja laporan basi pada hari ini...
punya la lama simpan gambar2 ni.. dah setahun dah...
hahahahah...

ni pon tertiber rasa nak tempek gambar masa g perhentian aritu..
tapi dalam post yang berlainan la...
eh? biler aku pergi? tgk.. tu pon cerita basi.. baru nak buh gambar..
bodoh eh.. huhuhuh..
maafkan aku..

aku pon tgk porno..

0 people says
PERIOD sucks!
pala otak jadik malas..
badan lenguh2!
prot sakit macam gampang!
but...
time2 camni aku mudah TERANGSANG!
hahahahahaha..
giler sengal!

jangan judge aku.. aku pon ada nafsu jugak la bodoh!
tak bermakna aku pompuan jalang!
bukan ko sorang jer boleh jadik gersang!
dan jangan tipu ko tak penah tgk porno!
3gp tu pon porno jugak la babi!

~aku kuat mencarut skang ni...tapi... dulik aper aku... mulut aku.. skehati aku lah.. tak ske leh blah.. tak payah nak nasihat aku... mak aku jer boleh!~

transform.. BERTUKAR!

0 people says
aku dah tgk cerita ni...
lama dah..
minggu lepas..
sajer malas nak bagitau orang..
heheheh..
padahal malas nak taip..

giler..
nak dapat tiket punyala susah..
2 hari baru dapat...
tu pon seat 4 dari depan..
padahal aku beli tiket 11 mlm punya..
sedangkan masa aku beli tiket tu baru pukul 1 ptg....
mmg giler..
sambutan yang lebih teransang!
sampai seat paling depan pon orang beli jugak tiket nya...
bongok ker aper dorang neh..

tapi!

ceritanya tak best maner pon...
tak sebest yang 1st...

komen aku...
optimus prime punya sore seksi giler..huhuhu..
sedih part optimus mati....
shia labeouf hensem.. mak ske..
megan.. hot.. sangat panas.. mata hantu! ske..ske..


ok sekian... bertemu kita di lain masa....


michael.. miss u... huhuhuh..

0 people says
dah 2 minggu aku jadik malas nak update giler2..
post pun benda ringkas2 jer..
MALAS!
maybe sebab aku nak period kot..
biasala... mood swings..
last few weeks macam2 jadik...
banyak benda yang menyedihkan..

michael jackson dah meninggal...
sedih...
serius aku sedih..
yer aku peminat dia..
so what??
ske hati aku la!!!
(tgk!aku dah marah2...maafkan aku..emosi xstabil..)
masa aku dapat tau michael dah takde..
aku nangis... yer.. menangis..
tiap kali dengar lagu dia aku nangis...
smlm pon ada nangis..
giler GEMBENG aku neh..

pada aku...
dia seorang yang baik hati...
cuma...
orang semua dengki dengan dia..
molest tu..
tipu tu..
dorang tu cuma nak duit dia jer...
bangang! BENCI KORANG!

kesilapan besar dia cuma...
plastic surgery..he didn't know where to stop..
sayang.. muka elok dah...
tapi.. tak semua orang sempurna kan?
setiap orang ada membuat kesilapan...
for that.. aku endahkan semua tu..
dia tetap kat hati aku..
MISS U MICHAEL...

kat ofis... dapat tau...
member ofis aku neh..
si incek F lak nak tukar keje..
ala.. baru nak kamceng2...
dah nak blah..
kurang la korum..
lagila tambah sedih...


hmmm...
naper suma orang nak lari dari aku ni......

why you had to go?
i know it's better on the other side...

and for that.. wish all the best to all u guys..
sayang korang semua...



*sigh*



~sori bout the bahasa rojak... orang tgh PMS mmg ngengada camni...~

kacang tumbuk memang sedap...

0 people says
pagi ni ada rasa nak tumbuk orang...


wei jahanam! sini ko!
nak pinjam kepala ko ngn perut ko kejap!
kejap jer la babi!
CINI LA BANGKAI!

~ada training lagi... sial la! emosi dah la macam siyal arini!~

ko paham mak perasaan aku?

0 people says
kadang aku pon tak paham..
naper dia wat camni eh?
kalo dia nak main2kan hati aku..
naper tak bagi aku blah?
kalo btul tak nak aku blah..
naper main2 kan hati aku?

(persoalan yang aku tanyakan kepada cik S di YM sebentar tadi)

~ diam... sigh*~