pengikut

penah makan ulat bulu?

tadi sibuk2 cari gambar yang sesuai untuk ditempelkan dalam post sebelum... tetiber tergatal nak taip cupcakes dalam search box tuh...

perghh... tetiber rasa lapar.. tapi pada masa yang sama terasa sangat la sayang untuk mencubit kuih2 neh! (macam la ada depan mata pon.. huhuhu.. imaginasi tu perlu yer kawan2..)

macam maner la dorang ni boleh jadik sebegini kreatif yer? huhuhuh.. i want one!!!
lapar neh...

untuk membuatkan anda semua terliur seperti saya.. disini diselitkan beberapa gambar... huhuhuhuhu...



ulat bulu.. ala... comel.. nak makan ker tak?


pacman...ingat tak game ni... dulu femes giler..


mario bros...cuba cakap camner nak makan ni?


ala... nak camni... tapi tak nak makan.. nak simpan jer..


tgk.. ada kumbang plak... huhuhuhu...

~nak balik dah...kalo tak nak upload berjuta2 gambar dah tadi...~

No comments: