pengikut

60 and going strong

ayah....SELAMAT ULANG TAHUN KE 60!!!

cam tak caya ayah aku dah 60... dan aku anak durhaka kerana tak mengucapkan apa2... naper ntah..rasa cam kekok lak.. bongok eh?
bapak sendiri pon kekok..
aku ingat aku nak balik kg minggu ni.. jumpa dia.. jumpa ma... jumpa adik keding aku tuh..
rindu giler lak...rindu kat suma family aku..
terutama semua anak buah aku... huhuhuh...

mlm smlm aku tgk desperate housewife.. ada satu part aku tgk juanita.. anak sulung gabriel solis tu sebijik cam anak buah aku...ngn debab nya... ngn ske wat muka garangnya..pastu gabby marah dia lak time tu... masa juanita cebik2 muka... aku dah nangis dulu dah... teringat kat anak buah aku... aper giler aku neh.. sensitif.. hati cam tauhu jepun yang lembik2 tuh! cam dadih perisa jagung pon ada jugak... lembut jer... huhuhuhu...

aku mmg rapat ngn semua anak buah aku... boleh katakan 5 drpd 6 aku yang jaga time dorang kecik2...
sorang tak jaga sebab aku dah duk jauh.. lagipon time tu kakak aku beranak sama2 so aku sebagai bibik memerangkap mak usu dorang terpaksa memilih untuk menyusukan siapa... susu botol yer adik2.. aku tukang bancuhkan...
masukkan susu 3 sudu... air sampai 6... nisbah 1:2 yer adik2....air panas suku... air suam 3/4... baru la sedap... tak melecur lidah anak2 kecil itu...
tgk?? handal tak aku?? mahukan khidmat aku?
siler hubungi.... eceh.. macam la aku ni giler sangat nak siar no telefon dalam neh.. hhhuhhuh..

aahhhhh!! miss my mum.. my dad.... and all my little angels... (yang most of the time nakal nauzubillah!! )


~ayah aku memang sporting giler.. tak caya tanya kawan2 aku... 60thn?? cam tak caya jer..~


~my ma... ma.. org rindu ma.. ala.. nak nangis dah neh.. camner...??~


~lepas dikahwinkan.. dorang dapat aku... dan adik beradik aku yg lain jugak la...~



~mereka nileh wat aku gumbira.. sedih.. mostly naik giler!! mak usu rindu korang!!~

~nak balik kampung!!! and i miss u 2.... still do...~

No comments: