pengikut

duit!

masuk hari ni dah 2 minggu lebih aku tak berduit.. cuma harapkan kekaseh hati jer.. tu pon dia pinjam dari kawan2 dia.. (tp..aku jugak yg kena bayar balik!ceh!) giler tuk aku bulan ni.. jenuh giler nak tunggu gaji selasa ni... tapi dah dapat gaji karang habis bayar utang.. pastu takde duit balik.. dahtu aper guna keje?? keje2 dapat gaji.. duit habis..
camtu jer la sampai biler2.. bielr nak nyimpan kalo camtu?? camner nak wat majlis kawin grand2 kalo camni?? haih....

aku rasa masa dulu aku keje kat kg.. gaji kecik stil cukup.. siap leh makan besar lagi walaupon dah ujung bulan..(sbb side income haram aku tu kot! huhuhh)

aper2 pon.. aku skang dah mula malas keje... sbb keje2 pon duit habis gak... keje bertaun2 stil takde kete takde umah gak.. aper kes??

tu la.. dulu mak suh blaja pandai2 tak mau... skang dah rasa nyesal.. tapi siyes.. aku bukan nyesal sgt tak dapat keje best2 sbb tak blaja tinggi2.. tapi nyesal sbb tak dapat kumpul kawan ramai yg boleh didapati sekiranya aku masuk u... pelik kan??

sbb pada aku.. duit leh cari.. tapi kawan mmg susah.. dan aku rasa sedih sbb aku tak ramai kawan.. yer.. tak ramai kawan... mostly kawan yg aku kenal pon dlm tenet.. and most of them boys.. giler bosan hidup aku kan?? lame giler.. nak cari kawan pon kena guna tenet.. (- -")

ish.. hati mula tak tenteram dah.. dari pikir pasal takde duit skang pikir takde kawan lak.. boring giler life aku neh...
dah la.. tiber2 takde mood nak taip dah...



~asal la tenet ni cam CIBAI! suma berterabur.. nak edit aper2 suma tak boleh! asal hah??~

No comments: